5. Tämän maailman muoto on katoamassa

Kuva5

tämän maailman muoto on katoamassa. 1.Kor.7:31b

Ensin huonot uutiset. Tämä maailma on katoavainen ja rapistumassa. Luonto ja maailmankaikkeus menee vääjäämättömästi kohti yhä enenevää sekasortoa ja kaaosta. Maailmankaikkeutta ja maatamme ylläpitävät voimat ovat heikkenemässä ja ne haurastuvat kiihtyvällä tahdilla. Jos toivomme on vain tässä ajassa niin elämä on kyllä aika epätoivoista ja turhauttavaa. Aikaisemmin puhuin meidän ihmisten tavasta sopeuta olosuhteisiimme ja yritystä selittää ne normaalina asiana. Jumala on kuitenkin tarkoittanut meidät paljon parempaan ja täyteisempään elämään ei ainoastaan kerran taivaassa vaan jo täällä ajassa. Ihminen, joka löytää maailmankaikkeuden Herran ja Luojan, on onnellisessa asemassa ja saa sisimpäänsä toivon, joka ei ole tästä ajasta. Tämän mailman muoto on kyllä katoamassa, mutta siihen on syynsä.

KIRKKAUDEN VAPAUTEEN

Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle-ei omasta tahdostaan, vaan alistajan-kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta. Rom.8:19-23

On ihan oikein, että koet muukalaisuutta täällä ajassa. Se on oikeastaan normaalia, sillä kuljet aivan kuin vieraalla maalla samaan aikaan kun sinulla on ”muistoja” oikeasta Isänmaasta. Jos pidät tätä epänormaalia aikaamme ja maailmaamme normaalina niin silloin tämän maailmanajan meno on valitettavasti sokaissut sinut. Langennut maailmamme on hyvin himmeä ja naarmuuntunut kuva tulevasta ajasta. Ihminen ei itse omassa viisaudessaankaan voi käsittää asiaa josta puhu, mutta Jumalan Pyhä Henki antaa uskovalle esimakua tuosta tulevasta ja todellisemmasta maailmasta Raamatun sanan ja ilmestystiedon kautta. Luonto tulee muuttumaan tilaan, johon se oli tarkoitettu ennen syntiin lankeemusta, ihmeellistä. Mutta vielä ihmeellisempää tulee olemaan langenneen ruumiimme muuttuminen kirkkauden ruumiksi. Siitä seuraavassa blogissa.

Tietoja juhaniahola

www.juhaniahola.com
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti